Julebord for Barnas Turlag Balsfjord

Voksne, Barn
Arrangement, Medlemsmøte, Musikk, Julestemning, Juletre, Julenissen, Julebord
Barnas Turlag Balsfjord, Troms Turlag
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag Balsfjord har den glede å invitere til julebord for alle barn mellom 0-12 år med BETALT medlemsskap for 2019. Julebordet er gratis for betalte medlemmer og deres foreldre.

Max 1 voksen pr barn.

Men OBS deltakerbegrensning på dette arrangemanget pga stor interesse. Førstemann til mølla på de siste plassene.

På julebordet vil det være mat tilpasset både små og store. Det vil være drikke til maten og kaffe. Ellers vil det være gange rundt juletre og besøk av nissen. Vi håper at alle kommer i julestemning denne dagen og ønsker at alle pynter seg.

Julebordet vil være på Brennmoen bygdehus. Som alltid på turer er foreldre selv ansvarlige for egne barn. Vi ønsker selvsagt at alle er med å hjelpe til slik at alle får en fin og minnerikt julebord sammen.

På denne turen er det kun de med betalt medlemsskap som kan melde seg på .

OBS!! Foreldre må også melde seg på for å få rett antall på deltakere på julebordet for å beregne mat. Frist for påmelding er 22 november  med hensyn til bestilling av mat og organisering.

Ved spørsmål om julebordet kontakt:

Siw-Laila 40603067 Vibeke 97953558