Registrering for Ti turtips med Turbo

Gratulerer!

Har du en Mini-Monsen, Villmarkas Bestevenn eller kanskje en Klinkokos Turfrik i hus!? Og kanskje attpåtil flere? Husk å registrere alle som har vært med og som er i Barnas Turlag sin aldersgruppe: Det vil si alle fra null til fylte 12 år, både medlemmer og ikke-medlemmer.

Lista over turtips finner dere her: Ti turtips fra Turbo

Minner om at dere FØRST skal samle turtips og poeng, FØR dere registrerer ungene. Derfor åpner registreringa 1. mai.

Påmelding: Bruk tida fram mot registreringsfristen til å samle poeng ilag. Dere kan velge nye turtips, eller ha ønskereprise på favorittaktiviteten deres. Hver aktivitet gir ett poeng :)
Registreringsfrist er 1. juni.

Registreringsark lastes ned HER. Registreringsarket er for dere for å holde tellinga på antall turtips og poeng.

PS. Ved påmelding er det viktig at dere fyller ut all informasjon og svarer på alle spørsmålene for hver enkelt deltaker. For bare slik vet vi hva som skal stå på diplomet og hvor vi skal sende det ;)

• Fullt navn, fødseldato
  • Tittel på deltakeren
  • Antall poeng

Vi møtes snart på tur igjen!

Glad hilsen fra alle turledere - store og små - i Barnas Turlag i Troms Turlag.

PS. Det koster forresten bare 135 kroner å være medlem av Barnas Turlag. Det er lekende lett å melde seg inn, og det gjør du enkelt HER. På turer med Barnas Turlag er det kun ungenes medlemskap som teller.

Ansvar: Husk at du som deltager på aktiviteter i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!

Kontaktinformasjon: