Avlyst Aktiv i 100 til Sollidalen i Friluftslivets uke

Fellestur

Dato
3. september kl. 11:00 - 16:00
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, «Aktivi100»
Arrangør
Senja Turlag
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Utgår på grunn av uforutsigbar coronasituasjon.

Målet for denne turen er arrangement i Sollidalen i forbindelse med friluftslivets uke. Vi møtes ved brufoten for felles kjøring til Bjorelvnes. Deretter kjører vi mot Langnes ca 3 km og stopper på "Sivertbakken" hvor vi parkerer.  Turen går i kupert terreng etter sti mot Kista men før det blir for bratt svinger vi til høyre og går ca 1 km til vi kommer til et fantastisk utsiktspunkt. Vi ser ned mot Bjorelvnes og Holmen, Gisundet, Senja og Gibostad.  Her pauser vi litt og nyter utsikten.  Deretter går vi ned og kjører videre 1 km mot Langnes hvor vi stopper og samles på en låve for bespisning og foredrag.  Toralf Nergård fra Gibostad vil holde et foredrag om kommunesenteret på Gibostad i gammel tid og info om det.

På denne turen har vi planlagt å være ca 55 deltakere og vi vet at DNT har innført strenge smitteverneregler og vi tar derfor forbehold om vi kan gjennomføre turen.  Det er påmelding til turen med navn og telefonnummer pga ev smittesporing.  Alle deltakerne må være friske, ingen feber eller hoste.

 

Aktiv i 100 til Sollidalen i Friluftslivets uke

Målet for denne turen er arrangement i Sollidalen i forbindelse med friluftslivets uke. Vi møtes ved brufoten for felles kjøring til Bjorelvnes. Deretter kjører vi mot Langnes ca 3 km ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Astrid Karin Johannessen
  • Ina Aanesland
  • Bodil Kjær Brones
  • Karin-Ann Eriksen
  • Torild Hanssen