Premieutdeling 5 turer med Turbo i Senja

Fellestur

Dato
29. oktober kl. 17:00 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Barnas Turlag Senja, Troms Turlag

Snart er det tid for høstens store begivenhet - premiering av alle flinke Turboer og Superturboer i Barnas Turlag Senja. Turbo lover premier, diplom og medaljer til alle som har gått minimum fem turer. I år blir det annerledes premieutdeling.
 

Vi sitter noen fra Barnas Turlag ved bålplassen på Småslettan på Silsand, fra kl 17-19 torsdag 29.oktober, og barna kan komme og hente diplom og premier. Vi vil minne om avstandsregler, men dere foreldre må også være flinke å passe på en meters avstand. Når dere har hentet premie og diplom til deres barn, må dere vike plassen for neste familie. Og kanskje kommer Turbo, men også han må følge smittevernregler hvis han dukker opp. 

Dato: 29.10 kl 17-19

Sted: Bålplassen ved Småslettan skole på Silsand 

Påmeldingsfrist: 15. oktober. Helt fram til da kan dere gå turer og samle koder.

OBS! Nettpåmelding er nødvendig, så Turbo vet hvor mange premier han skal ordne og hvor mye mat/drikke som skal handles. Påmelding innen 15. oktober. Alle må registreres med navnet som det skal stå på diplomet, og i kommentaren skriver du om ungen er Turbo eller Super-Turbo.
Foreldre og søsken som skal delta på arrangemente må også melde seg på.

Registreringsark for kodene lastes ned HER og tas med med på premieutdelinga. Det er ikke nødvendig å sende inn registreringsarket i forkant.

PRIS: Gratis for alle. Krever påmelding. 
Takk til Troms Fylkeskommune som støtter 5 turer med Turbo og gjør det gratis å være med!

PS. Det koster bare 135 kroner å bli medlem i Barnas Turlag. Du melder ungene lekende lett inn her!

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Kontaktinformasjon: