Premieutdeling 5 turer med Turbo i Senja

Fellestur

Dato
29. oktober 2020 kl. 17:00 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Barnas Turlag Senja, Troms Turlag
Dette arrangementet er over!

Snart er det tid for høstens store begivenhet - premiering av alle flinke Turboer og Superturboer i Barnas Turlag Senja. Turbo lover premier, diplom og medaljer til alle som har gått minimum fem turer. I år blir det annerledes premieutdeling.

Vi sitter noen fra Barnas Turlag ved bålplassen på Småslettan på Silsand, fra kl 17-19 torsdag 29.oktober, og barna kan komme og hente diplom og premier. Vi vil minne om avstandsregler, men dere foreldre må også være flinke å passe på en meters avstand. Når dere har hentet premie og diplom til deres barn, må dere vike plassen for neste familie. Og kanskje kommer Turbo, men også han må følge smittevernregler hvis han dukker opp. 

Køkultur: Vi ber om forståelse for at det kan bli litt venting i forbindelse med premiehentinga og minner om viktigheten av å overholde metersgrensa fra andre husstander. Det er foreldrene sitt ansvar at ungene overholder meteren til enhver tid.

Dato: 29. oktober mellom klokka 17 og 19. 

Sted: Bålplassen ved Småslettan skole på Silsand 

Påmeldingsfrist: 15. oktober. Helt fram til da kan dere gå turer og samle koder. 

Deltakerlister: Vi har lister over alle Turboer og Superturboer med kontaktinfo, og vil komplettere lista over hvem som følger ungene til premieutdelinga. Registrering av foresatte er derfor ikke nødvendig før ved oppmøte.

KORONA: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus

OBS! Nettpåmelding er nødvendig, så Turbo vet hvor mange premier han skal ordne og hvor mye mat/drikke som skal handles. Påmelding innen 15. oktober. Alle må registreres med navnet som det skal stå på diplomet, og i kommentaren skriver du om ungen er Turbo eller Super-Turbo.

Registreringsark for kodene lastes ned HER og tas med med på premieutdelinga. Det er ikke nødvendig å sende inn registreringsarket i forkant.

PRIS: Gratis for alle. Takk til Troms Fylkeskommune som støtter 5 turer med Turbo og gjør det gratis å være med!

PS. Det koster bare 135 kroner å bli medlem i Barnas Turlag. Du melder ungene lekende lett inn her!

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Kontaktinformasjon: