Aktiv i 100 til Vakkerhumpen i Sørreisa

Fellestur

Dato
9. september 2021 kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktiivi100
Arrangør
Senja Turlag
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Målet for turen er Vakkerhumpen i Sørreisa. Vi møtes ved Pionerbanen kl. 1100 for felleskjøring til Nordlia. Vi har fått tillatelse til å bruke veien opp til Svartberget, det sparer oss for noen kilometer langs bratt grusvei. Etter besøk på toppen tar vi matpause ved grillbua like nedenfor. Hvis været tillater det blir det grilling ved bua,  men da må den enkelte ha med egen grillmat. Av smittevernhensyn kan vi ikke ha felles mat på våre turer. Dette er en enkel og overkommelig tur for alle seniorer, ca 4 km tur/retur fra bilene.Turen går i skog og lett fjellterreng, så godt fottøy anbefales.

Vi må fortsatt  forholde oss til strenge smittevernregler fra DNT. Det betyr at vi må ha påmelding til turleder, med navn og telefonnummer pga eventeuell smittesporing i etterkant. I tillegg har vi deltakerbegrensning på 18 + 2 turledere. Alle må være friske, ingen feber eller hoste, og alle må ha med egen mat og drikke.

 

Aktiv i 100 til Vakkerhumpen i Sørreisa

Målet for turen er Vakkerhumpen i Sørreisa. Vi møtes ved Pionerbanen kl. 1100 for felleskjøring til Nordlia. Vi har fått tillatelse til å bruke veien opp til Svartberget, det sparer ...

Kontaktinformasjon:

  • Bodil Kjær Brones
  • Tlf. 90915031

Turledere:

  • Bodil Kjær Brones
  • Inger-Marie Larsen